ArborVitae: geef je over aan de stroom van het leven die jou overvloed geeft

ARBORVITAE Tree of Life, de levensboom, thuja plicata

Boodschap: Geef je over aan de stroom van het leven die jou overvloed geeft

De ArborVitea, Levensboom gebruik ik voor de overwinning van angsten, met name de angst om te leven volgens jouw zielsbestemming. Dit vraagt overgave, het loslaten van controle, het ego en de mind.
ARBORVITAE betekent opofferen: het nodigt je uit persoonlijke verlangens over te geven en het Ego los te laten waardoor de geest ontspant en jouw zielsbestemming zich kan ontvouwen.
ArborVitae leert ons overgave en vrijgeven van de angsten die belemmeren het leven te leven zoals het voor jou bedoeld is. Ontdek de zingeving van het leven en leef in vrede.

Arbor Vitae helpt je te aarden en in verbinding met je intuïtie te komen en daarop te leren vertrouwen. ARBORVITAE verbindt je met het grote geheel.

In natuurbeschavingen wordt de ARBORVITAE gebruikt om contact te leggen met het hogere en spirituele communicatie te bevorderen.

Een mooi filmpje over de Arbor Vitae: https://youtu.be/wmvuQ7cplGo

Beschermt tegen bedreigingen uit milieu- en seizoensgebonden bedreigingen. Krachtig reinigingsmiddel.
De Arborvitae, of westerse rode ceder, wordt van oudsher ook wel levensboom genoemd. Door oude beschavingen werd deze olie gebruikt om hun potentieel voor spirituele communicatie tijdens rituelen en andere ceremonies te vergroten.
Fysieke werking:
Antibacterieel, schimmelwerend, antiseptisch, kankerbestrijdend, samentrekkend, slijmoplossend, insectenwerend, stimuleert zenuwen, is voedend voor de huid, werkt tegen wratten en psoriasis. Versterkt immuunsysteem, baarmoeder, hartspieren, de luchtwegen en de huid. Werkt tegen haaruitval en reuma.
Emotionele werking:
Wanneer je denkt dat vooruitgang in het leven alleen bereikt kan worden met vechten en strijd en je voortdurend je hoger zelf blokkeert helpt arborvitae je weer te leren leven in lijn met je hoger zelf. Het nodigt je uit te leven vanuit innerlijke vrede en plezier en te vertrouwen op de overvloed van het leven zelf.
Het is een aardende olie wat je leert dat al het hogere om ons heen op aarde is. Innerlijke vrede vindt je alleen in jezelf.
De Latijnse naam betekend “opofferen”. Deze olie nodigt je uit om je persoonlijke verlangens en ambities in te ruilen voor een meer vervullende manier van leven. Door je ego los te laten ontspant je geest en de ziel ervaart pure harmonie en vrede op aarde. Het leert je dat werkelijke kracht niet af te meten is aan je strijdlust maar juist aan de overgave aan het leven zelf. Het nodigt je uit om te ontspannen, een diepe ademhaling te nemen en vervolgens vertrouwen op de stroom van het leven. Het leert je ziel om moeite loos te leven door de hogere machten in ons leven toe te laten.
Aromatische invloed: De olie is kalmerend en kan bijdragen aan spiritueel bewustzijn en meditatie
Dank Hellen Venix voor het samenstellen van het laatste gedeelte van de tekst

💧 Oplossen en aanbrengen op de reflexpunten of het probleemgebied
💧Versterkend bad; 3 druppels levensboom, 3 druppels Cypress en 4 druppels Salie 
mengen met een beetje melk of een lepeltje honing. Dit toevoegen aan een warm 
bad en 20 minuten baden 
💧Verdampen: 3 druppels ArborVitae, 3 druppels Bergamot en 3 druppels Basilicum 💧 in de auto voor een betere concentratie bij het rijden .

Mengt zich goed met:
Berk, cederhout, cassia, eucalyptus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *