Kurkuma, ik herstel je op alle vlakken

Kurkuma: ik herstel je op alle vlakken

Ben je iets ‘verloren’?
Een droom, een illusie of is er iets anders ten einde gekomen?
Ben je gestagneerd op emotioneel, mentaal of geestelijk vlak?
Kurkuma helpt je de stagnatie te doorbreken en herstelt het natuurlijk evenwicht.
Kurkuma geeft je je Kracht en Vertrouwen terug.
Zoek je nieuwe mogelijkheden?
Kurkuma brengt je in contact met twee belangrijke Indiase goden Ganesh, de deva van kennis en wijsheid, met het olifanten hoofd, die hindernissen wegneemt en Lakshmi, de godin van Licht, rijkdom en geluk, en schoonheid, vruchtbaarheid en liefde die je op het Pad van nieuwe mogelijkheden brengen.

Op emotioneel vlak helpt Kurkuma je de deur te sluiten en maakt ruimte voor jouw nieuwe Pad waarin ogenschijnlijk onneembare hobbels afvlakken tot een bereisbaar Pad.

Kurkuma geeft je een energieboost en humeur, waardoor je lichter tegen het leven aankijkt.
Kurkuma bevat veel antioxidanten en werkt op cardiovasculair en cellulair niveau. Het bevordert de spijsvertering en werkt goed voor de lever.
Bij een (te) hoog cholesterol gehalte, bij suikerziekte en weinig energie zal kurkuma je helpen te herstellen en geeft nieuwe energie.
Kurkuma is een goede hersteller van de huid b.v. in je gezichtscrème en in een masker.

Ik heb een powerhouse olie voor de nacht op basis van cocosnootolie met kurkuma, pink pepper en Yarrow Pom: nog nooit zo’n zachte huid gehad.❣️

Ken je de Kurkumawortel?
Dat knalgele knolletje wat oranje, geel kleurt?
Het werkt goed voor het navelchakra en de zonnevlecht, het bevordert de creativiteit, enthousiasme en aantrekkingskracht. Het is zo krachtig dat het in India als kleurstof gebruikt wordt. Kurkuma en kurkuma essentiële olie zijn een belangrijk onderdeel van de traditionele Ayurvedische gezondheidsleer in India en kent een lange historie die moderne toepassingen van kurkuma in deze tijd hebben geïnspireerd. Kurkuma essentiële olie wordt gewonnen in Nepal en India door stoom distillatie van de kurkumawortel, of geelwortel. Het heeft twee unieke chemische bestanddelen, Turmeron en ar-Turmeron. Deze bestanddelen maken dat kurkuma essentieel is voor onze gezondheid. Kurkuma ondersteunt de natuurlijke functie van het immuunsysteem. Kurkuma bevordert een egale, gladde en stralende huid, samen met Frankincense herstelt het littekens en maakt de huid weer egaal. Deze essentiële olie is ook heerlijk om gerechten een pittige touch te geven.

Ken je Golden Milk? De gouden melk met kurkuma, lekker voor het slapen gaan? Hieronder deel ik het recept van Inge Out, voedingscoach.

Toepassing van kurkuma
• Neem in om de natuurlijke functies van het immuunsysteem te ondersteunen.
• Gebruik kurkuma naar wens bij vlekjes op de huid of als gezichtsmasker om de verschijning van oneffenheden te helpen verminderen of voor een gezond uitziende glans.
• Probeer 1-2 druppels in thee of water voor een subtiele kruidige smaak.
Ondersteunt bij
• Helpt gezonde metabolische functies ondersteunen
• Bevordert de algehele gezondheid van de cellen
• Helpt een gezonde cellulaire integriteit te ondersteunen
• Ondersteunt de natuurlijke afweer van het immuunsysteem
• Tijdens het vernevelen biedt kurkuma een emotionele oppepper en kan het uw humeur verbeteren
Dr. Hill introduceerde Turmeric tijdens Dream, de Global Convention.

Wil je de Golden Milk maken? Volg het recept van Inge Out van Puur van Inge

golden milk


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *