🌟 Yarrow Pom: ik bescherm je en laat je stralen 🌟

 

Yarrow Pom, Duizendblad met granaatappel 

🌟 Ik bescherm je en laat je stralen 🌟

Yarrow Pom is de olie van de eeuwige jeugd ook wel ‘fountain of the youth’ & ‘Get that Glow’ genaamd. 

Yarrow Pom is de donker blauwe olie die emotionele en energetische bescherming geeft. Zij beschermt tegen negatieve invloeden en energielekken. Mensen met angsten en zorgen kunnen door Yarrow Pom loskomen van deze zware gevoelens die hen overschaduwen. 

Zit je in een crisis of ben je getraumatiseerd?

Yarrow Pom helpt je deze stagnaties te doorbreken en laat de energie weer stromen. Het brengt je in een positieve Flow en laat je weer stralen. 

Yarrow Pom beschermt, versterkt en werkt anti-aging. De natuurlijke Botox. 

De essentiële olie van duizendblad wordt van oudsher gebruikt om de bloedstroom uit wonden te stoppen.

Duizendblad etherische olie staat bekend om zijn zoete aroma en levendige blauwe kleur. De blauwe kleur komt door de chamazuleen, (zoals in de blauwe kamille) het remt antioxidanten en heeft een ontstekingsremmende werking. 

Duizendblad etherische olie is een extreem krachtige natuurlijke samentrekkende olie die de bloedsomloop bevordert. Ideaal als huidverzorging dus. De pipet op dit flesje zorgt ervoor dat je deze makkelijk toe kunt voegen aan je dag of nachtcrème. Ik voeg Yarrow Pin toe aan mijn dagcrème en voor de nacht gebruik ik op een basis van cocosolie de Yarrow Pom, kurkuma en Pink Pepper, een echte Power House blend! 

Yarrow Pom bevordert het genezen van de huid en werkt goed voor de behandeling van acne of voor het reguleren van een vette huid.

Duizendblad wordt gebruikt in aromatherapie voor arthritische en reumatische patiënten om de bloedcirculatie te verbeteren en om de ophoping van urinezuur in de spieren en gewrichten te voorkomen.

Duizendbladolie wordt vaak gebruikt om metabole functies te optimaliseren, de lever, maag en darmen te versterken en het haar sterker en gezonder te laten worden. De olie kan ook worden gebruikt om endocriene afscheidingen van hormonen en enzymen te reguleren, die actiever worden, terwijl het immuunsysteem wordt gestimuleerd.

Eigenschappen: ontstekingsremmend, anti-reumatisch, antiseptisch, krampstillend, adstringerend, en slijmoplossend. 

Goed te mengen met: 

Zwarte peper, Bergamot, Cederhout, Clary Sage, Cypress, Grapefruit, Lavendel, Neroli, Romeinse kamille, Vetiver en Ylang Ylang.

In dit filmpje introduceren dr. Hill & Emily Wright op de global convention de Yarrow Pom: https://youtu.be/1S5lyKUyK3s

Voor ieder die de global convention of summertourkit kochten, anderen mogen nog even wachten tot deze in de shop komt. 

With 💖 Caroline 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *