Spearmint, ik spreek me vol zelfvertrouwen helder en eerlijk uit & volg mijn hart

Spearmint

Ik spreek me vol zelfvertrouwen helder en eerlijk uit en volg mijn hart

Ik heb de Spearmint vorige maand pas echt ontdekt! Eerder ervaarde ik deze als zoet en bedwelmend, het vloog me letterlijk naar de keel. Een maal maakte ik hazelnootijs met Spearmint en het was goddelijk maar daarna verloor ik de Spearmint uit het oog. Vorige maand ontdekte ik haar: een van de eerste kaarten van het Oracle of the Essences deck was voor mij de Spearmint. Vanaf dat moment smeerde ik haar op mijn keel en merkte dat deze voor mij bij het uitspreken beter werkte dan de heerlijke Whisper.
Spearmint verbindt het hart en keelchakra en nodigt uit het verlangen van het hart uit te spreken. Ik ben daar zo vaak op verwond dat ik mij nooit meer wilde uitspreken en op mijn 32e helemaal niet meer kon spreken. De blokkade op mijn keel was zo groot, uitspreken ervaarde ik alsof mijn keel gesnoerd werd en alsof het mijn dood beteknde. Door het trauma heen (en jaren therapie) ontdekte ik de schat: ik heb werkelijk wat te zeggen en kan anderen helpen door uit te spreken wat ik werkelijk voel. Ik hoef niet meer bang te zijn dat mijn kop eraf gaat of mij de mond gesnoerd. De Spearmint helpt bij de verbinding leggen tussen hart en de keel en helpt bij helder en eerlijk uitspreken.

De Spearmint, is een bijzondere combinatie van zacht, zoet en fris in een smaak. Het is de kruizemunt, zachter en minder scherp dan Peppermint. Het is verfrissend, geeft helderheid en focus. Spearmint verbindt het hart met het keelchakra. Het moedigt je aan te spreken en bevordert creatieve expressie bij schrijven en het uitspreken van jouw waarheid.
De blauw, groene Godin van creatieve expressie spreekt zich vanuit haar hart uit, zij stimuleert helderheid, eerlijkheid en compassie, met Passie. Dit geeft een grote energieflow in de wereld.

Spearmint is goed voor de spijsvertering, de ademhaling goede en is een goede ontstekingsremmer.
Kruizemunt wordt veel gebruikt in snoep, voor mondreiniging zoals in tandpasta en in cosmetica producten.

With 💚 Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *