Litsea

Wat een mooie jaarkaart❣️

Oracle Essences kaart voor 2020: Litsea

‘Ik ben in staat om te ontvangen, ik laat alle verwachtingen los terwijl oneindige overvloed door mij heen stroomt’

Litsea kalmeert en creëert een gevoel van eenheid met de wereld.
Zij creëert een diepe verbinding met alle dingen in het leven. Leef in je hart, laat de weerstand gaan en geef je over aan de stroom van het leven, overvloed zal naar je toestromen.
Litsea is verbonden met de godin May Chang zij is de godin van veiligheid, warmte en liefde.
Litsea helpt je je weerstand te laten gaan. Soms heb je hoge verwachtingen van mensen wat tot teleurstellingen en hoofdpijn kan leiden. Als je niets verwacht kun je beter omgaan en je overgeven aan de stroom van het leven zonder stress of manipulaties.

Expectation is the root of all headache. Unknown, inspired bij William Shakespeare.

Litsea herinnert ons eraan onszelf op de eerste plaats te zetten. Als je goed voor jezelf zorgt kun je goed voor anderen zijn. Litsea verzacht het verwachtingsvolle hart en geeft vertrouwen in de universele en kosmische wetten van oorzaak en gevolg. Het leert je dat het goede jouw kant opkomt maar niet altijd rechtstreeks van degene waar jij voor klaarstaat. In het grote geheel geldt wie goed doet goed ontmoet.

Goddelijke betekenis: Litsea is de mooie fee, uit de familie van de Melissa. Grote gouden munten om haar heen, de overvloed symboliserend als je je hart volgt. De cascade achter haar stelt de beweging der dingen voor terwijl zij bij de wensput staat. Het symboliseert dat de materiële dingen stromen als je anderen helpt, ongeacht of je er iets voor terug krijgt van degene aan wie je geeft.

Al honderden jaren wordt Litsea, een plant afkomstig uit Oost-Azië, door de inheemse bevolking van Taiwan gebruikt in traditionele gezondheidspraktijken. Het is ook bekend onder de naam “berg peper” in het Mandarijn. Net als Manuka-olie is de bronplant van Litsea olie een boom; het draagt bleke, citroen geurende bloemen en kleine vruchten die op kleine pepers lijken, vandaar de bijnaam. Het eerste dat je opvalt bij het openen van de fles is het mooie krachtige aroma van Litsea. De lang aanhoudende geur bevat tonen van kruiden en tonen van citrus.

Als je Litsea toevoegt aan je dagcreme houdt je je huid schoon en helder.

Wil je meer balans in je leven vermeng Litsea met Lavendel , Frankincense, Sandelwood en of Cedarwood.

⭐️ Litsea cubeba is een groenblijvende boom of struik. De olie van het fruit de Litsea cubeba is een citroenachtige etherische olie met een breed scala aan toepassingen en voordelen. Litsea etherische olie werkt goed als een oppervlaktereiniger in huis. Bovendien ondersteunt Litsea gezonde immuun-, cardiovasculair, ademhalings- en zenuwstelsel. Als je Litsea diffused dan kan het sterke verjongende effecten hebben die een frisse en heldere energie toevoegen aan de dag❗️ De etherische olie van Litsea biedt een antioxiderende ondersteuning en reinigt de huid.

Geniet van vernieuwing en stroming💦💛💦

with 💛 Caroline

e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *