Balance Blend

Balance
Ontspanning. Aarding, verlicht angstige gevoelens.
Het warme aroma van balance creëert aarding en een warm behaaglijk gevoel. De combinatie van oliën zorgt voor een ontspanning. Spruce, een van de oliën in deze mix, werd van oudsher bij de indianen al gebruikt om een spirituele ervaring te creëren en geefteen gevoel van harmonie in lichaam en geest.
Werking fysiek
Bij problemen die verband houden met spieren en beenderen, het zenuwstelsel en emotioneel evenwicht. Ho Wood, Blue Tansy, en Blue Chamomile zorgen dat angstgevoelens verdwijnen en Frankincense zorgt voor gronding en balanceert de emoties. Spruce helpt om emotionele blokkades op te heffen.
Werking emotioneel
Geeft een gevoel van rust, vrede en ontspanning. Het helpt bij het harmoniseren van verschillende fysiologische systemen van het lichaam en ondersteunt het gevoel van evenwicht. Bomen leven volledig in het moment, ze zijn stabiel. De zachte energie van Balance is ideaal om hyperactiviteit te kalmeren en je opnieuw te verbinden met je eigen wortels. Het activeert de verbinding met de onderste chakra’s, belangrijk als het dagelijks leven een voortdurend appel doet op je bovenste chakra’s. Balance helpt mensen bij wie vluchten in dissociatie een tweede natuur is geworden om weer in contact met hun lichaam te komen en te voelen. Deze mensen kunnen vermijdend gedrag vertonen als het gaat om relaties en aardse bezigheden. Balance helpt om de verloren dromen weer te herinneren zodat deze gerealiseerd kunnen worden en ondersteund in het houden van een focus op een doel tot het gerealiseerd is. Activeert innerlijke kracht en leert je te gronden in je energie zodat je je denkbeelden kunt manifesteren
Negatieve emoties
Niet gegrond, geen verantwoordelijkheid willen nemen voor het eigen leven, niet verbonden, onstabiel.
Positieve emoties
Lichaamsbewustzijn, stabiliteit, zelfrealisatie, innerlijke kracht, geaard.

 

Toepassing

 • Begin de dag door een druppel balance onder je voeten te smeren om zo de hele dag geaard en in balans te blijven
 • Verdeel wat balance op je polsen en nek om gevoelens van angst kwijt te raken
 • Doe de druppels op je voetzolen
 • Gebruik het op hart, solar plexus en de nek tot aan de thymus
 • Verdeel het langs de wervelkolom om pijn te verminderen
 • Verdamp in de auto tijdens lange ritten. Het zorgt voor een aangename sfeer tijdens het rijden

  Ingrediënten
  Spruce Needle/Leaf, Ho Wood, Frankincense Resin, Blue Tansy Flower, en Blue Chamomile Flower in een basis Fractionated Coconut Oil.

  copyright Hellen Venix