Zonnebrand & Aftersun olie

De laatste week van september, de R is al weer in de maand. De nacht is vochtig en koud, het is al weer tijd voor de imuunboost van On Guard. Overdag genieten we van de laatste warme zonnestralen. Nog even de batterij op laden met zonne-energie voor we weer
naar binnen gaan en ons warmen aan de energie van de centrale verwarming en/of hout kachels.
Dit jaar heb ik genoten van mijn heerlijke zelfgemaakte zonnebrandolie die tevens mijn after sun was.
Als basis gebruikte ik Arganolie uit Marokko, de gouden olie genaamd. Een prachtige basis olie met 20 SPF, sun protection factor 20. Hierin druppelde ik lavendelolie met haar rustgevende geur die mijn huid superzacht maakt en pepermunt met haar frisse en verkoelende werking. Hiermee heb je een super olie voor tijdens en na de zon en heb je maar een fles nodig voor onderweg! Deze olie heeft mijn huid de hele zomer vochtig en bruin gehouden: ik zal haar en de zon 🌞 missen!

Liefs Caroline