Crazy Oil Community ~ delen is helen ~

De Crazy Oil Community: voor liefhebbers & delers van essentiële olien van doTERRA.

In de Crazy Oil community, onderdeel van de Crazy Oil Ladies Facebook pagina inspireren wij elkaar. We delen kennis, ideeën, ervaringen, vragen en DIY recepten met elkaar.
De community is een interactief platform waarin ieder kan vragen, delen en reageren.

Het idee achter een community is: vanuit het hart gelijkwaardig samen zijn, we delen en werken aan een groter geheel: nl. het verspreiden van kennis & ervaringen met de olien waar ieder van kan leren en zich in kan ontwikkelen.
Onze drijfveer: wij krijgen vaak vragen die we individueel beantwoorden, die ook super interessant en leerzaam zijn voor veel meer mensen, deze willen we graag gezamenlijk delen en een platform bieden voor nieuwe inspiratie, ideeën, kennis & ervaringen.
In een community vindt de communicatie in het gemeenschappelijke veld plaats waardoor het zichtbaar is voor iedereen die dat wil en kan reageren.
In deze nieuwe tijd is er niet meer ‘een waarheid’.
In de community deelt ieder zijn/haar eigen waarheid en bezien we dat ieder vanuit ons eigen perspectief. Als het je aanspreekt kun je er iets mee anders laat je het voor wat het is. Deze Crazy Oil Community is gericht op respect en ontwikkeling van jezelf en anderen.

Op onze Facebookpagina: http://www.facebook.com/thecrazyoilladies kun je bij Community een verzoek doen om lid te worden van de Crazy Oil Community. Je bent welkom!

Veel inspiratie en  het delen van mooie olie-ervaringen gewenst. Crazy Oil Ladies Caroline