Melaleuca

Ik geef mijn grenzen aan!

Melaleuca

Toen ik aan mijn olie-reis begon, vorig jaar, was de geur van melaleuca niet gelijk mijn favoriet. Nu een jaar later ben ik er van gaan houden, net als van de werking. Nooit meer een holteontsteking, bij de eerste symptomen ga ik gelijk smeren en het zet nooit meer door. Puistjes en ingegroeide baardharen verdwijnen ook als sneeuw voor de zon met deze mooie olie.

Vorige week tijdens onze workshop trok ik de olie op gevoel, ik voelde een verkoudheid op komen. Toen we de affirmatie uit het boek Breng je emoties in balans met essentiele oliën van Thorsten Weiss erbij pakte snapte ik waarom ik de olie ook nog koos, hij past bij deze tijd.

Thema: erken je grenzen en geef ze aan
Affirmatie: ik heb de moed om mijn grenzen aan te geven en mijn zelfgekozen weg te begaan die goed voor mij is.

Crazy Oil groet Marjet

Melaleuca – melaleuca alternifolia

Reinigt en verjongend voor de huid. Gezond immuunsysteem

Werkingen fysiek
Acne, aneurisma, voetschimmel, bacteriële infecties, steenpuisten, bronchitis, candida, aften,tandbederf, waterpokken, reiniging, koortslip, algemene verkoudheid, hoest, snijwonden,eczeem, oorontsteking, oorpijn, schimmelinfecties, hepatitis, herpes simplex, netelroos,stimuleert het immuunsysteem, infecties, luizen, MRSA, bof, huiduitslag,m ringworm, rodehond, schurft, zonnebrand, amandel ontsteking, vaginale infecties, open been, viraleinfecties verwondingen, wratten

Specifieke therapeutische werking
Kan in zuivere vorm op de plek worden toegepast. Verstuif of inhaleer de geur Voetschimmel, herpes, insectenbeten, bij beten van spinnen en schorpioenen kan zeonverdund op de getroffen plek opgebracht worden.

Verder: nagelontstekingen, mondspoelingen, vaginale douches,slijmvliesontstekingen.

Werkingen geestelijk/psychisch
Bij gebrekkige concentratie, verwarring en besluiteloosheid. Ondersteunt het logischdenken en doelgericht handelen, werkt verkoelend en verzachtend op heethoofden enverhitte gemoederen. Helpt bij shock.

Bedankt Hellen Venix voor het onderste gedeelte van de tekst.