On Guard

Onze beschermheer On Guard

Nooit leuk als je ziek bent, maar zeker niet tijdens de schoolvakantie. Al een paar dagen was ze niet helemaal fit maar gisteren kwam er koorts bij opzetten en twee van die hele mooie lodderige oogjes. Voor ze ging slapen heb ik haar een massage (rug, hals, buik en voeten) geven met de fractionated Coconut Oil en een paar druppeltjes On Guard olie. Ze heeft heel goed geslapen en vanochtend werd ze wakker met twee heldere kijkers en de koorts is weg. Daar doen we het voor!

Zelf liep ik een paar dagen rond met een gek gevoel in mn wang. Kon geen aft oid ontdekken maar voelde duidelijk een bult en mn wang deed pijn. Ik heb twee dagen twee keer per dag de On Guard op de gevoelige plek gesmeerd en nu op dag drie voel ik duidelijk verschil.

On Guard samen met de Melaleuca in de diffuser bij snotneusjes is ook zeer effectief en ruikt zalig.

Love dõTERRA en On Guard

Liefs Marjet

On Guard
De oliën in deze samenstelling zijn onderzocht op hun sterke vermogen om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen te doden. Deze samenstelling kan worden verneveld in de lucht of worden gebruikt voor het reinigen en zuiveren van allerlei oppervlakken in het huishouden.

On Guard is dōTERRA’s unieke gepatenteerde samenstelling van oliën ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem. Een combinatie van essentiële oliën bieden met hun aangename geur een natuurlijk en effectief alternatief voor ondersteuning van het immuunsysteem. On Guard is met haar unieke aroma één van de meest veelzijdige samengestelde oliën.

Het is ook veilig te gebruiken op aanrechtbladen als een niet-toxische manier om oppervlakten te reinigen of de atmosfeer te zuiveren door middel van een diffuser. Vanwege de potentie van de componenten is On Guard heel geschikt voor het elimineren en de controle van pathogene micro-organismen. On Guard is ook verkrijgbaar in de vorm van softgels en keelpastilles, te vinden bij de voedingssupplementen.

Belangrijkste fysieke werking
Abcessen, luchtvervuiling, antibacterieel, schimmelwerend, antiviraal, blaasontsteking, candida, chronische vermoeidheid, reiniging, koortsblaasjes, verkoudheid, hoest, griep, tandvleesaandoeningen, slecht ruikende adem, hypoglykemie, infecties, lupus, schimmel, klierkoorts, MRSA, pest, longontsteking, schurft, keelpijn, staphylococcen infecties, wratten.

Werking emotioneel
On Guard is een krachtige samenstelling om je innerlijke zelf te versterken zodat je voor jezelf kunt staan in je eigen leven op een integere manier. Speciaal voor hen met zwakke grenzen. Het geeft je de kracht om nee te zeggen en je grenzen voor iedereen helder en duidelijk te maken. Het verbreekt ongezonde verbindingen zoals wederzijdse afhankelijkheid, parasitaire contacten en negatieve groepsovertuigingen. Het leert je om voor jezelf op te komen en je leven te leiden in overeenstemming met je werkelijk zelf.

Negatieve emoties
Aangevallen, onbeschermd, kwetsbaar, buigen onder druk

Positieve emoties
Beschermd, capabel, begrensd, integer, onafhankelijk, kracht

Toepassing:
♡ Masseer de keel, maag, darmen en voetzolen.

♡ Verdun 1 dr in olie en masseer de thymus om immuunsysteem te actieveren.

♡ Masseer onder de armen om lymfestelsel te activeren.

♡ Verdamp in een diffuser.

♡ Doe 1 druppel in de palm van je handen , wrijf de palmen over elkaar en maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen, inhaleer diep.

♡ Verdun en gebruik het plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, over het hart of op reflexpunten.

Let op!
Verdun voor een gevoelige huid. Beste op de voetzolen aan te brengen ivm irritatie van de huid

Ingrediënten
Wild Orange Peel, Clove Bud, Cinnamon Bark/Leaf, Eucalyptus Leaf, and Rosemary Leaf/Flower essential oils.

Dank Hellen Venix voor het samenstellen van het algemene deel van de tekst