Over ons

De Crazy Oil Ladies zijn twee vrouwen die elkaar enkele jaren geleden, online, ontmoet hebben. De klik was er al snel en ook de uitspraak: “het wordt een goede samen werking”, al hadden we toen echt geen idee hoe, wat en waarom. Inmiddels zijn we daar wel uit, we mogen onze passie, kennis en vaardigheden delen met anderen en dat doen we met hart en ziel.

Marjet Quapp

Een paar jaar geleden werd tijdens een workshop iets wakker gemaakt, een creatief en spiritueel deel van mij. Het begon met het maken van krachtstokken en werd steeds verfijnder tot het knopen van mala’s en het werken met edelstenen en veren.Het maken van een mala is een heel proces, elke kraal kun je een intentie meegeven, een verhaal om zo tot een zeer persoonlijke ketting te komen die je kan ondersteunen in de fase waar je op dat moment in zit. Het begeleiden van dit proces is een van mijn passies, net als het werken met essentiële oliën. Dankzij Caroline ben ik hiermee in aanraking gekomen. Eerst was ik nog iets huiverig, maar door de proefflesjes die mijn drie dochters van Caroline meekregen en de resultaten die ik daardoor zag kon ik er niet meer om heen. In mijn gezin is de olie van dõTERRA niet meer weg te denken. We staan er mee op en gaan ermee naar bed, letterlijk en figuurlijk. Het delen van onze ervaringen doe ik graag, net als het adviseren over en zoeken naar de juiste olie of mix voor dat ene probleem.

 

 

 

 

Caroline Waanders

Ik begeleid mensen en organisaties bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling. Ik doorbreek daarmee de stagnaties die gepaard gaan met deze veranderingen. Essentiële oliën zijn van grote waarde bij het weer laten stromen van de energie (bij mensen) en/in organisaties.

Als gevoelig mens ben ik ruim 30 jaar bezig met essentiële oliën, in eerste instantie voor bescherming en reiniging van mijn energieveld en later voor healing van mijzelf en anderen. Ik maak inmiddels oliën en sprays op maat voor mijn cliënten en ontwikkel nieuwe producten. Toen ik ruim anderhalf jaar geleden de dōTERRA essentiële oliën in Nederland ontdekte was ik onder de indruk van haar hoge frequentie en sterke kracht. Ik raakte, door ervaringen ermee, steeds meer overtuigd van haar helende werking op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

Mijn Passie voor de oliën deel ik graag met de anderen om gelukkiger en gezonder te leven. Naast het delen van de oliën begeleid ik graag anderen om de eigen missie in de wereld te zetten.