Over ons

De Crazy Oil Ladies zijn twee vrouwen die elkaar enkele jaren geleden, online, ontmoet hebben. De klik was er al snel en ook de uitspraak: “het wordt een goede samen werking”, al hadden we toen echt geen idee hoe, wat en waarom. Inmiddels zijn we daar wel uit, we mogen onze passie, kennis en vaardigheden delen met anderen en dat doen we met hart en ziel.

Caroline Waanders

Ik begeleid mensen en organisaties bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling. Ik doorbreek daarmee de stagnaties die gepaard gaan met deze veranderingen. Essentiële oliën zijn van grote waarde bij het weer laten stromen van de energie (bij mensen) en/in organisaties.

Als gevoelig mens ben ik ruim 30 jaar bezig met essentiële oliën, in eerste instantie voor bescherming en reiniging van mijn energieveld en later voor healing van mijzelf en anderen. Ik maak inmiddels oliën en sprays op maat voor mijn cliënten en ontwikkel nieuwe producten. Toen ik ruim anderhalf jaar geleden de dōTERRA essentiële oliën in Nederland ontdekte was ik onder de indruk van haar hoge frequentie en sterke kracht. Ik raakte, door ervaringen ermee, steeds meer overtuigd van haar helende werking op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

Mijn Passie voor de oliën deel ik graag met de anderen om gelukkiger en gezonder te leven. Naast het delen van de oliën begeleid ik graag anderen om de eigen missie in de wereld te zetten.