Serenity Blend

Lekker slapen

Op Facebook heb ik al eens een blog geschreven over mijn slaappatroon. Na tien jaar bijna elke nacht te worden gewekt door een van de kinderen, was er eigenlijk niet meer te spreken van een patroon. Elke nacht lag ik lang wakker, mijn lijf en geest waren er klaar voor weer uit bed te stappen en iemand te troosten, maar nu de kinderen ouder zijn is dat niet meer nodig. Toch lukte het me naar niet goed te slapen, het vaak opstaan was zo gewoon geworden dat ik leek te zijn vergeten hoe ik door kon slapen.

In april ben ik begonnen met de Serenity pillen van dóTERRA en diezelfde nacht sliep ik veel vaster dan ik jaren had gedaan. Nu zijn we een paar maanden verder en ik heb voor mij de ideale slaapmix gevonden, ik neem een Serenity pil en smeer Vetiver en Serenity olie onder m’n voeten. Het zorgt er voor dat ik makkelijk inslaap, maar vooral dat ik in de nacht minder vaak wakker word. Gebeurd dat toch een keer dan kom ik heel makkelijk weer in slaap.

Soms als ik een spannende dag heb neem ik ’s morgens ook een pil, gewoon om lekker relaxt te zijn, werkt ook perfect. Vetiver helpt me overdag om de energie van andere buiten te houden, ik smeer het dan op m’n zonnevlecht.

Love dóTERRA en mijn nieuwe slaappatroon

Crazy Oil groet Marjet

 

Serenity Blend
Samenstelling voor het kalmeren van zenuwen of emoties
Stress is een belangrijke bijdrage aan ziekten en aandoeningen, Men schat dat meer dan 90% van alle bezoeken aan professionals in de gezondheidszorg gerelateerd zijn aan stress. Serenity kalmerende samenstelling heeft een kalmerende en ontspannende aroma die de ziel verzacht. Creëert een veilige haven na de dagelijkse stress. De essentiële oliën in deze samenstelling zijn zorgvuldig gekozen. Ze verminderen spanningen, kalmeren emoties en geven een vredig gevoel. Serenity is de perfecte samenstelling om te verstuiven voor het slapen gaan en bevorderd een rustgevende slaap, kalmeert rusteloze kinderen en baby’s. Het helpt de zorgen en stress te verminderen die zovelen van ons ervaren.
Werking emotioneel
Serenity heeft een krachtig effect op het hart. Het kalmeert gevoelens van angst,vijandigheid, boosheid, jaloezie, razernij en weerstand. Het helpt je om andere te vergeven voor de pijn die ze je bezorgt hebben. Het verzacht je hart en zorgt dat kritiek en oordelen verdwijnen. Wanneer je te veel van anderen verwacht helpt serentity je gevoelens van perfectie en hoge verwachtingen los te laten. Het steunt je in het ontwikkelen van zachtheid en compassie en het besef dat niemand perfect is of hoeft te zijn. Daardoor kun je je eigen aandeel weer bekijken in plaats van anderen de schuld te blijven geven. Het brengt je in contact met de  kwaliteiten van liefde openheid en ontvankelijkheid. Het helpt de emotioneel wonden van het hart te helen en daardoor de liefde weer vrij te laten stromen. Het versterkt de tederheid en liefde in iedere relatie en helpt je om je hart heel te houden tijdens het proces van vergeving.
Negatieve emoties
Verzet, geen vergeving kunnen vinden, bitterheid, boosheid, kritiek, perfectionisme, verdriet
Positieve emoties
Kalm, acceptatie, vergeving, compassie, ontvankelijkheid en tederheid
Toepassing
  • Verdamp in een diffuser
  • Doe 1 druppel in de palm van je handen, wrijf je handen tegen elkaar en maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen, inhaleer diep.
  • Verdun en gebruik het plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, over het hart of op reflexpunten
  • Breng aan onder de voeten voor het slapen om zo te ontspannen
  • Doe 2 a 3 druppels in een warm bad met badzout
  • Verstuif om ontspanning en afname van stress te bevorderen
  • Doe het in een aromatische ketting ter vermindering van stress door de dag heen.

Ingrediënten
Lavender, marjoram, roman chamomille, ylang ylang, hawaiian sandalwood en vanille boon

Copyright beschrijving Serenity blend Hellen Venix